top of page

Lidenskap
siden 1978

Unike fliser til ditt prosjekt

Alle foto : Hilde  Hugsand

Om oss

flisLAB - en prosjektleverandør av fliser og tilbehør til det profesjonelle markedet.

Familien Bergersen har importert og solgt fliser siden 1978 og er en pioner i den norske flisbransjen.

Menneskene bak flisLAB har til sammen over 60 års erfaring med beskrivelser og salg av fliser og naturlige tilbehørsprodukter til prosjektmarkedet.  Produktene kan kundene oppleve i nye spennende materialbibliotek og showroom i de sentrale byene. 

På Hamar etablerere vi oss nå med proffsenterm showroom og lager på XXXX

Hos flisLAB  finner vi et sterkt salgsteam med spesialkompetanse og høyt servicenivå som sikrer gode, presise og raske leveranser til prosjekter over hele landet. Våre viktigste kundegrupper er entreprenører, håndverksbedrifter, arkitektkontorer, eiendomsutviklere og boligutbyggere.

Vi tilbyr høy kompetanse, meget bredt utvalg og veiledning av våre samarbeidspartnere i å velge riktig produkt basert på følgende parametere:

 

  • Bærekraft

  • Kvalitet og egnethet

  • Uttrykk

  • Leveringsdyktighet

  • Pris

 

Vi vektlegger også å ha et stort utvalg av relevante kvalitetsprodukter på lager til enhver tid. Fordi vi vet at tid er penger, og at god logistikk og leveringsdyktighet er det aller viktigste parameteren for god kundeservice.

 

flisLAB vil også være distributør av den tyske kvalitetsprodusenten Sopro.

Sopro er en av Europas ledende produsenter av lim, fugemasse, membraner, avrettingsmasser og spesialprodukter til flisbransjen. Ved å tilby et komplett system fra innerst til ytterst ved bruk av flis, sikrer flisLAB og Sopro sitt samarbeid en problemfri og effektiv arbeidshverdag for profesjonelle håndverkere.

 

De nærmeste månedene vil vi presentere vårt konsept på det norske markedet.

Vi gleder oss til å bistå deg med å sikre at ditt neste prosjekt blir en suksess.

Team flisLAB
Hamar

flisLAB-teamet består av mennesker med til sammen over 60 års erfaring fra salg og beskrivelser av fliser til prosjekt .

bottom of page