top of page

Pioner i flisbransjen etablerer ny aktør i det profesjonelle markedet.

Oppdatert: 21. mar.

Menneskene bak flisLAB har til sammen over 60 års erfaring med beskrivelser og salg av fliser og kjemiske tilbehørsprodukter til prosjektmarkedet.


Lars Bergersen, daglig leder - Familien Bergersen startet med import av keramiske fliser så tidlig som i 1978, og er med det en pioner i bransjen og en av Norges aller eldste importører av fliser. Bygde selskapet Bergersen Flis opp til å bli en av landets ledende leverandør av fliser til det profesjonelle markedet.


Etablerer nå bedriften flisLAB for å rendyrke satsingen mot prosjektmarkedet med et stort utvalg av bærekraftige kvalitetsprodukter fra ledende Europeiske produsenter.


Produktene kan kundene etter hvert oppleve i nye spennende materialbibliotek og showroom i de sentrale byene. Første showroom og materialbibliotek som etableres er «Flisvillaen» i Grefsenveien 61 i Oslo, som vil stå ferdig i januar 2024.


Sammen med Bergersen finner vi et sterkt salgsteam med spesialkompetanse og høyt servicenivå for å sikre gode, presise og raske leveranser til prosjekter over hele landet.


Med på etableringen av selskapet har vi også:


Therese Amble, Kreativ leder og KAM Arkitekter - Tidligere butikksjef hos Bergersen Flis på Ryen, etablert interiørdesigner med stor portefølje av spennende prosjekter i Oslo og omegn og over 20 års bred erfaring fra flere ledd i interiørbransjen. Therese er kreativ, opptatt av materialer, overflater og strukturer. Hun er god på å se helheten og vil bistå arkitektkontorene med inspirasjon og å ta gode valg fra vårt brede utvalg av bærekraftige kvalitetsprodukter til alle typer prosjekter.


Viggo Rangnes, Leder Salg & Marked - 20 års bransjeerfaring fra lignende roller i Bergersen Flis og Flisekompaniet Studio Bergersen. Bosatt i Trondheim og hovedansvar for våre samarbeidspartnere på kunde- og leverandørsiden, samt utviklingen av våre ulike markeds- og kundekonsepter.


flisLAB sine viktigste kundegrupper er entreprenører, håndverksbedrifter, arkitektkontorer, eiendomsutviklere og boligutbyggere.


flisLAB tilbyr høy kompetanse, meget bredt utvalg og veiledning av våre samarbeidspartnere i å velge riktig produkt basert på følgende parametere:


● Bærekraft

● Kvalitet og egnethet

● Uttrykk

● Leveringsdyktighet

● Pris


Selskapet vektlegger også å ha et stort utvalg av relevante kvalitetsprodukter på lager til enhver tid. Fordi vi vet at tid er penger, og at god logistikk og leveringsdyktighet er det aller viktigste parameteren for god kundeservice.


flisLAB vil også være distributør av den tyske kvalitetsprodusenten Sopro.


Sopro er en av Europas ledende produsenter av lim, fugemasse, membraner, avrettingsmasser og spesialprodukter til flisbransjen.

Ved å tilby et komplett system fra innerst til ytterst ved bruk av flis, sikrer FlisLAB og Sopro sitt samarbeid en problemfri og effektiv arbeidshverdag for profesjonelle håndverkere.


De nærmeste månedene vil flisLAB presentere sitt unike konsept for det norske markedet.


Ta kontakt for mer informasjon:


Daglig leder: Lars Bergersen / Mobil 90 55 52 75 / Epost: lars@flislab.no

Kreativ leder - KAM Arkitekt: Therese Amble / Mobil 40 46 67 10 / Epost: therese@flislab.no

Leder Salg og Marked: Viggo Rangnes / Mobil 41 20 53 23 / Epost: viggo@flislab.noFra høyre; Lars Bergersen, Therese Amble og Viggo Rangnes


225 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page