top of page

SOPRO - etablerer distribusjon i det norske flismarkedet

Oppdatert: 5. okt. 2023

Sopro, den tyske kvalitetsprodusenten av kjemiske produkter til fliser, har inngått en avtale med selskapet flisLAB om distribusjon av sine produkter på det norske flismarkedet.


Sopro, etablert i 1985, er en av Europas ledende leverandører av kjemiske konstruksjonsprodukter spesielt utviklet for flisbransjen.


De har vært aktive på det Skandinaviske markedet i over 15 år, hovedsakelig i Sverige og Finland. De siste årene har Sopro også i økende grad vært aktiv i svømmebasseng-prosjekter på det norske markedet. Men frem til nå har de ikke vært til stede i det norske flismarkedet gjennom tradisjonell distribusjon.


Dette vil nå endre seg med det nylig inngåtte grossistsamarbeidet med flisLAB, som er etablert av fagfolk med flere tiårs erfaring fra distribusjon av kjemiske produkter til flisbransjen. Dette betyr at mange av Sopro sine svært populære produkter vil bli lagerført hos flisLAB sitt distribusjonslager i Norge.


Sopro har fokus på en ressursbesparende og bærekraftig produksjon, og er en av de ledende aktørene i utvikling av innovative produktsystemer og løsninger med lave utslipp for den profesjonelle håndverker. Selskapet investerer kontinuerlig i forskning og utvikling, noe som garanterer produkter med førsteklasses ytelser.

Hovedproduktene er lim, avrettings- og støpe masser, fuger og silikon, membraner for vanntetting og smarte problemløsere for flisleggeren.


Unike produkter som kalkfrie fugemasser, membranduk-løsning for sikker tetting av baderom, samt svært allsidige lim- og støpe produkter, bidrar til en problemfri arbeidsdag for den profesjonelle håndverkeren.


FLISLAB


Bak det nyetablerte selskapet flisLAB står familien Bergersen, som startet med import og salg av keramiske fliser og kjemiske produkter så langt tilbake som i 1978.


Lars Bergersen og teamet etablerer nå bedriften flisLAB, som en rendyrket leverandør av fliser og tilbehør mot det profesjonelle prosjektmarkedet.


Bedriften har samlet over 60 år med kompetanse når de nå presenterer sitt nye konsept mot profesjonelle entreprenører, håndverksbedrifter, arkitektkontorer og bolig- og eiendomsutviklere.Vil du vite mer om Sopro og flisLAB sin satsing i Norge så ta kontakt med:


Lars Bergersen, Daglig leder, på mobil + 47 90 55 52 75

E-post: lars@flislab.no


Viggo Rangnes, Leder Salg & Marked, på mobil + 47 41 20 53 23


121 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page