top of page
Utvalgte produkter fra Sopro.png

proffLAB SOPRO

i vår proffLAB søker vi etter de beste produktene for den profesjonelle håndverkeren. Og de finner vi hos Europas ledende produsent av kjemiske produkter for flislegging, Sopro.

Sopro produserer lim, fugemasse, membraner, avrettingsmasser og spesialprodukter for flisbransjen av meget høy kvalitet. Ved å tilby et komplett system fra innerst til ytterst ved bruk av flis, sikrer flisLAB og Sopro sitt samarbeid en problemfri og effektiv arbeidshverdag for profesjonelle håndverkere.

Vår bestselgende og geniale flislim

Fire produkter i ett

Flislimet No.1 fra Sopro har unike bruksområder. Du trenger bare et lim på lager og du sparer både tid og penger. Lavt forbruk, lang åpningstid, sigefritt og hurtig belegnings klar med membran og fliser. Du kan bruke limet som flytlim, lime store veggfliser på ordinært vis, ha bløt konsistens på storformater på gulv for god limdekning. Og du kan bruke den til å sparkle med. Helt genialt, 4 produkter i 1. Ikke vår bestselger uten grunn.

Sopro fliselim.jpg

LIM

thumbnail_IMG_5929_edited.jpg

VS582

Markedets mest fleksible avrettingsmasse ?

Se på dette bildet. Det er vår bestselgende avrettings masse VS582 med armeringsmatten PG-X 1188. hengende i friluft med vektbelastning på 25 kg.  Ekstrem sterk og fleksibel avrettingsmasse med knallgode flytegenskaper og som kan legges i tykkelser helt opp til 70 mm og som du også kan bygge fall med. Også på tregulv, det er bare å se på bildet fra et av våre håndverks-kurs, så skjønner du hvorfor våre håndverkskunder velger å ha bare en avrettingsmasse i bilen.

Utvalgte produkter fra Sopro.png

Spar tid og penger

Kun ett strøk er nok for å få et tett våtrom

Med Sopros unike membranduksystem så trenger du bare en type lim/membran som kun skal blandes med vann samt duk og mansjetter. Alt gjøres i en prosess og du er sikker på at du har fått nok membrantykkelse første gang. Du trenger ikke kommer tilbake dagen etterpå og smøre et nytt lag membran. Tryggere og kjappere blir det ikke. Sopro er verdensledende i tetting av bassenger og bruker denne kunnskapen i utviklingen av sine membransystemer for baderom. For en trygg og problemfri hverdag for profesjonelle håndverkere. ETA-godkjent.

VÅTROMSTETTING

Skjermbilde 2024-04-02 142158.png

Fugemassene FL Plus & DF10

Fargebestandige fuger uten kalkutslag

Lei av skjoldete fuger som ikke fyller mellom flisene, og kunder som klager på påfølgende kalkutslag?

Med Sopros unike OPZ-teknologi så unngår du dette problemet. Våre håndverkskunder bytter aldri tilbake etter å ha prøvd våre fugemasser.  Stort fargeutvalg til alle typer prosjekter.

FUGING

Se video av bestselgeren DF10

Hvert år inviterer vi våre beste proffkunder til Profitag - fagmesse i Tyskland - se video

Har du lyst til å være med på Europas råeste bransjetreff for flisleggere ?

Blir du en lojal håndverkskunde av Sopro og flisLAB så har vi en flybillett ledig for deg for januar neste år

bottom of page