top of page

For en mottakelse vi har fått. Nå gleder vi oss til å få flere nye kollegaer med på laget.

SOMMERHILSEN FRA flisLAB

  

Etter få måneders drift er vi svært glade for å se alle håndverkere og entreprenører som har valgt å samarbeide med oss. Som hver dag fyller arbeidsbilene opp med helt nødvendige kvalitetsvarer fra tyske Sopro for å avrette, støpe, tette baderom og lime fliser i alle fasonger og formater. Vi er stolt leverandør av kjemi og fliser til en rekke prosjekter siden starten i fjor høst.

 

Vi har etablert avdelinger i Trondheim, Hamar og Oslo. Showroom og proffsenter til våre samarbeidspartnere bygges der i disse dager og står klare til høsten. Men allerede nå står det håndverkere klare klokka 7 for å fylle bilene med produkter de vet er med å sikre et godt og trygt sluttresultat ute hos kundene. I våre proffsenter handler de våtromsplater, kjemi, kvalitetsverktøy og planlegger ukens leveranser i tett samarbeid med våre kompetente medarbeidere, for en så enkel og effektiv arbeidsdag som mulig.

 

Vi er så takknemlige for alle arkitekter og interiørarkitekter som beskriver våre kvalitetsfliser fra våre over 40 ulike leverandører til sine prosjekter. Alltid med fokus på å velge bærekraftig produserte produkter med det mest unike designet.

 

Med så mange dyktige og trofaste kunder er vi også avhengige av å ha de flinkeste folka på jobb i våre showroom og proffsentere.

 

Derfor er det med den samme ydmykheten og gleden vi kan fortelle at våre tidligere kollegaer Snorre Stølen i Trondheim og Christoffer Dagsgård på Hamar nå har meldt sin ankomst på flisLAB-laget. Snorre skal jobbe med arkitekter og interiørarkitekter i Midt-Norge. Christoffer skal lede prosjektsatsingen og avdelingen på Innlandet. De har til sammen over 40 år med erfaring og kompetanse fra flisbransjen.

 

Vi er også stolte over at i September skal vi ta imot enda flere av våre tidligere kollegaer. Murmester Jan Ove Skjelstad og proff- og prosjektnestor i Trondheim i over 20 år, Kjell Arne Hestvik, kommer da til å innta flisLAB sitt team i Midt-Norge.

 

Og på flisLAB Team Innlandet kommer fra samme tidspunkt den erfarne prosjektselgeren Adrian Gulbrandsen til å starte i flisLAB på Hamar sammen med Christoffer, både vi og teamet på Hamar har jobbet sammen i en årrekke, og er godt kjente lokale fjes for flisleggere og entreprenører i regionen.


Og sist, men definitivt ikke minst, John Christian Bromseth inntar hovedkontoret som vår nye leder av innkjøpsavdelingen på samme tidspunkt. Han startet å jobbe i TM Bergersen allerede i 1987 for 37 år siden, og har en bransjekunnskap i dag få kan matche. Ringen er sluttet, når han nå er tilbake og skal jobbe tett sammen med Lars Bergersen og resten av flisLAB-laget med å bygge Norges foretrukne proff- og prosjektpartner de neste årene.


Vi er så stolte av å ha dere med på laget!

 

Fliser fra Vives:


flisLAB er en utfordrer til en bransje som i stadig større grad består av store internasjonale konsern som drifter fliskjedene. Vi ønsker å fremstå lettbente, løsningsorienterte med høy grad av service og kompetanse og med korte beslutningsveier der vi lytter på våre samarbeidspartnere for å alltid ha det beste tilbudet til proffkundene. 

 

Alle våre kollegaer har 15 til 30 års erfaring fra bransjen og endelig får vi fokusere 100% på våre viktigste samarbeidspartnere; som er bedriftskunder som flisleggere, håndverkere, boligutviklere, entreprenører, arkitekter og interiørarkitekter. Og ikke minst våre forhandlere som møter og bistår forbrukerkundene med gode råd og valg ute i sine showroom. Vi er så takknemlige for alle som har startet å jobbe sammen med oss. Vi gleder oss til fortsettelsen.


Fliser fra Euro Ceramiche - Mariner :


 

På bildene over ser du noen av Norges flinkeste håndverkere jobbe med Sopro-produktene. Du ser også bilder fra Østlandets råeste proffsenter hos Mur og Takk Proff. Her får håndverkere i hele området hentet ut alle kvalitetsvarene fra Sopro, prosjektfliser fra flisLAB og alt av verktøy og tilbehør til sine neste prosjekter.

 

Ønsker du å se noen av de flinkeste flisleggerne i aksjon anbefaler vi deg å følge Instgram-kontoene:

 

@Flislegger_1 (Instagram)

(Kenneth Hernes/Flisleggeren Hernes as)

 

@Tommyhforsbakk (Instagram)

(Tommy Hammerhaug / ML Flis)


Fliser fra Villeroy & Boch:Fliser fra Atlas Concorde:Fliser fra Casalgrande:90 visninger

Comments


bottom of page