top of page

Villeroy & Boch og flisLAB gir deg varige og bærekraftige overflateløsninger

Eierne av flisLAB har jobbet med fliser siden 1978, og er med det en av landets eldste importører av fliser og tilbehør til flis.


Men vi blir bare «ungfoler» mot vår tyske kvalitetsleverandør Villeroy & Boch, som har produsert fliser siden 1748, og med det er en av verdens eldste produsenter av keramikk.


Familien Bergersen som står bak proff- og prosjektleverandøren flisLAB har jobbet med Villeroy & Boch i over 20 år og vi har levert flotte vedlikeholdsfrie og varige tekniske flisløsninger i bassenger, baderom, hoteller, kjøpesenter og industrilokaler over hele Norge.

Vi er stolte over å tilby våre lojale kunder, som består av profesjonelle flisleggere, utbyggere, entreprenører og arkitektkontor, et stort utvalg av teknisk granittkeramikk fra Villeroy & Boch.


Kvalitetsprodukter som tåler meget høy belastning, er i modulstørrelse som gir fugefølge ved bruk av flere formater samtidig og som gir bærekraftige og holdbare totalløsninger.

Ved å bruke granittkeramikk fra Villeroy & Boch sikrer du overflater som kan ligge i hele levetiden til et bygg, og dermed ikke trenger å skiftes ut på samme måte som svakere materialer med kortere levetid som laminater og belegg. Det er bærekraft i praksis.


Med V&B sin unike patenterte glasur og overflateteknikk Vilbostone vil du også ha gulvarealer i ditt prosjekt som er vesentlig lettere å renholde enn tradisjonell keramikk, og gir sterkt redusert forbruk av sterke kjemikalier ved renhold.

All granittkeramikk fra V&B har sertifiserte miljøproduktdeklarasjoner (EPD). Miljødeklarasjonen gir relevant, verifiserbar og sammenlignbar informasjon om produktets miljøpåvirkning. Denne sertifiseringen gjør det mulig for arkitekter og planleggere å bruke våre produkter i alle prosjekter som er sertifisert for å tilfredsstille BREEAM, LEED, DGNB eller andre sammenlignbare internasjonale krav til bærekraftig bygging.

Sammen med smarte kjemiprodukter innen avretting, lim, tetting og fuging fra vår tyske kvalitetsleverandør Sopro , får du svært gode tekniske og bærekraftige løsninger. Sopro har samarbeidet med Villeroy & Boch i en årrekke, og leverer raske lim, avrettingsmasser og fugeprodukter med lavt forbruk og utslipp. Og som holder i tiår etter tiår.
Kom innom våre avdelinger og showroom for arkitektkontor, entreprenører og flisleggere i Trondheim, Fossegrenda 17 eller Oslo, Grefsenveien 61.


Ta kontakt for prøvemateriell og gode prosjektpriser på Villeroy & Boch:


TRONDHEIM:

Snorre Stølen: Mob: 400 49 922 / snorre@flislab.no

Viggo Rangnes: Mob: 412 053 23 / viggo@flislab.no

OSLO:

Therese Amble: Mob: 404 66 710 / therese@flislab.no

Lars Bergersen: Mob: 905 55 275 / lars@flislab.noHer er en video om vår svært populære arkitekt-serie Pro Architectura 3.0 som mange interiørarkitekter benytter til sine prosjekter. Masse farger, formater og overflater som tåle svært hard belastning. Barnehager, bassenger, kontorbygg, restauranter, skolebygg og andre offentlige bygg.Les mer om Villeroy & Boch fliser her 

65 visninger

Comments


bottom of page